0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik

VEST IZ SURDULICE: Dva gostovanja i bodovi za opstanak

Objavljeno: 12.05.17 u 23:42

Poslednja tri kola SLS igravaju se u narednih nedelju dana. To donosi dodatan pritisak, pogotovo za ekipe koje se u plej-autu bore za opstanak.

Radnik naredna dva kola igra na strani i to već sutra sa ekipom Metalca u Gornjem Milanovcu, a već u sredu odlazi u Bačku Palanku. Poslednje kolo odigrava u Surdulici protiv čačanskog Borca. Sve ekipe u najnižoj zoni tabele čeka žustra borba za opstanak, pa otuda i utakmice teže no sa najboljima u srpskom fudbalu.

– Veoma teška utakmica za nas. Iako smo u gornjem delu plej-aut tabele i dalje se borimo za opstanak – istakao je Simo Krunić – Po svim računicama nama nedovoljno ovo bodova što imamo te moramo iz ove poslednje tri utakmice izvući što više poena, kako bi nastavili i opstali u Superligi. Idemo Metalcu koji igra utakmicu poslednje šanse opstanka. Mi moramo ući maksimalno spremni i da igramo kao i do sada, jedino što ću tražiti od igrača jeste i dalje dobar odnos i pristup igri.

Kada je reč o prvim postavkama u ovom gustom rasporedu, Krunić zadovoljno ističe da će svi, osim povređenih Pavlovića i Arsenijevića, moći da konkurišu za prvih 11, dodaje da nema kalkulisanja i razmišljanja o minutaži „ovog ili onog“, jer sada nije vreme za to. Šef struke Radnika ne krije da veruje u svoje momke i smatra da će oni sami, ako nastave sa radom kao do sada ostvariti cilj i kraj ovogodišnjeg prvenstva dočekati uzdignute glave  i u slavlju.

Sutrašnja utakmica Metalac-Radnik igra se na stadionu Metalca u Gornjem Milanovcu. Početak susreta u je18 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter