1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DEMANTI: Jedan klub ipak neće ući u trku za Tea? (FOTO)

Objavljeno: 12.05.17 u 19:09

Bruklin Netsi prate srpskog ‘mađioničara’ Miloša Teodosića, ali ‘mrežice’ nisu jedini tim kom je naš kapiten na skeneru.

Poznati košarkaški novinar probudio je duhove informacijom da bi sa Bogdanom Bogdanovićem ovog leta u Sakramento mogao i Miloš Teodosić. Veza Kingsa i fenomenalnog Srbina bio bi generalni menadžer tima iz Kalifornije Vlade Divac.

Ipak, Dejvid Pik je danas, kako sam kaže, ‘apdejtovao’ vest. Ona sada zvuči da Sakramento Kingsi nisu u trci za srpskim plejmejkerom. Tako je sada broj zainteresovanih klubova manji, a u redu stoje Bruklin, Minesota, CSKA Moskva i Barselona.

Miloš Teodosić je krarijeru počeo u rodnom Valjevu igrajući za mlađe kategorije Studenta i Metalca, a u profesionalnoj karijeri nosio je dres FMP-a, Borca iz Čačka, Olimpijakosa i CSKA iz Moksve.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je tri sreba na Evropskom, Svetskom prvenstu i Olimpijskim igrama.

0
0
1 Komentara
  1. Daj ljudi odmorite malo sa Teom i NBA i gdje ce,satraste vise…….dnevno deset naslova gdje ce Teo pa pretjerali ste vise majke mi……muka mi je vise otvoriti vase vjesti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter