6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLOVENCI DEMANTOVALI ZVEZDANA TERZIĆA: Marko Nikolić nije kažnjen, evo i dokaza! (FOTO)

Objavljeno: 11.05.17 u 11:51

Iz Partizana nam je stigla potvrda Partizana u vidu dopisa iz Fudbalskog saveza Slovenije koji nedvosmisleno potvrđuje da Marko Nikolić ima dozvolu za rad u Srbiji.

Buru u domaćoj javnosti uneo je Zvezdan Terzić početkom nedelje, kada je na konferenciji za medije izjavio da je trener Partizana Marko Nikolić morao da odradi suspenziju od sedam utakmica kazne koju je zaradio u Sloveniji vodeći Olimpiju iz Ljubljane.

Marko Nikolić je sinoć odgovorio svim novinarima na stadionu Partizana da je to notorna laž i da postoji dokument koji to potvrđuje, a zatim se pojavio i dokument koji je uneo dodatnu zabunu.

Posle 29. kola slovenačke lige zaista je doneta odluka o kazni Nikoliću:

Ali je ona dva meseca kasnije poništena i šef struke Partizana dobio je zvaničan dokument koji potvrđuje da može da radi u bilo kojoj zemlji sveta.

Taj dopis smo i mi dobili od FK Partizan. U njemu se jasno navodi da Nikolić ima pravo rada i da se protiv njega ne vodi nikakav disciplinski postupak.

– Fudbalski savez Slovenije želi zvanično da potvrdi da je gospodin Marko Nikolić, rođen 20. jula 1979, vlasnik UEFA PRO licence, bio trener Olimpije od januara do aprila 2016. godine. Olimpija je osvojila prvenstvo Slovenije u sezoni 2015/2016 sa 74 boda. Istovremeno, želimo da potvrdimo da gospodin Marko Nikolić ne služi nikakvu suspenziju niti se protiv njega vodi bilo kakav disciplinski postupak pred FS Slovenije. Potvrdu šaljemo na zahtev gospodina Nikolića – stoji u dokumentu FS Slovenije.

Na taj način otklonjena je svaka sumnja u dozvolu za rad Marka Nikolića, makar kada se radi o tih spornih šest utakmica, za koje je Zvezdan Terzić tvrdio da je dužan da ih odradi.

0
0
6 Komentara
  1. pa onda bi zvezdu trebalo izbaciti u 4 ligu jer terzića je fss odstranio 6 meseci pa šta je napravio pljunuo na to i dosao na stadion.pa poternica interpola jos pa to je duplo izbacivanje njega i klub iz lige.zato ofka ispašta

    0
    0
    Odgovori
  2. Gospodo on im imunintet kao svaki funkcioner da prica sta mu volja , tako kaze zakon , knjiga u sake pa na ucenje deco !

    0
    0
    Odgovori
    • Да га туже Марко Николић, ПФК и ФСС јер је и њих клеветао и говорио да су они знали за тих 6 текми и да га нису казнили…

      0
      0
      Odgovori
  3. E a sad lepo, OSOBU tj. lice s’poternice-INTERPOLOVE, po hitnom postupku, krivicno procesuirati ( SAMO i iskljucivo krivicno i to licno njega, bez sankcije vezano za njega i f. klub, posto ce on iz fkcz i onako uskoro otici..) za SIRENJE LAZI i LAZNE PROPAGANDE, MEDJULJUDSKE NETRPELJIVOSTI, HUSKANJA, LAZNOG SVEDOCENJA I NABEDJIVANJA.. na stetu trenera FKP Marka Nikolica i FK P !!! Pod hitno UEFU obavestiti i upoznati sa SVIM krim. radnjama, kako njega, tako i SVIH osoba iz FKcz !!! INTERNACIONALIZACIJA SRPSKOG FUDBALA ZBOG KR. RABOTA FK SA MRAKANE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter