0
Evrobasket

FOTO: STARSPORT

EUROBASKET: Bivša NBA zvezda pojačava ‘eks ju’ zemlju?!

Objavljeno: 11.05.17 u 19:55

Veliko pojačanje bi Slovenija mogla da ima na Evropskom prvenstvu.
Kako tamošnja ‘Ekipa24‘ javlja, za slovenačku reprezentaciju bi mogao da zaigra Entoni Rendolf.

Euforija je uzdrmala komšiluk danas a čini se da su pravne začkoljice jedino što stoji na putu nekadašnjeg NBA košarkaša da postane slovenački reprezentativac.

Entoni Rendolf ima želju da zaigra za ‘zmajčeke’ a jedan od ‘krivaca’ za to jeste verovatno Luka Dončić, saigrač Amerikanca u Realu i najtalentovaniji košarkaš Evrope.

Centar koji je rođen u Nemačkoj je bio 14. pik prve runde na NBA draftu 2008. godine i izabrao ga je Golden Stejt u kojem je proveo dve sezone. posle toga je odigrao po jednu u Njujork Niksima i Minesota Timbervulfsima, da bi se preselio u Denver i za Nagetse igrao dve godine.

Na ‘stari kontinent’ je došao 2014. godine kada je potpisao sa Lokomotivom iz Kubana, a ovu sezonu je proveo u Madridu i postao jedan od najboljih igrača u Evroligi trenutno.

Slovenci će se na Eurobasketu naći u grupi sa Fincima, Francuzima, Grcima, Poljacima i Islandom u grupi A koja je smeštena u Finskoj, u Helsinkiju.

FOTO: STARSPORT
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter