0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN MILOJEVIĆ: Kvalitet i iskustvo na strani Partizana ali ne pobeđuje uvek bolji

Objavljeno: 11.05.17 u 20:48

Košarkaši Mega Leksa ugostiće sutra u Sremskoj Mitrovici ekipu Partizana u meču 7. kola Superlige a povodom ovog meča javnosti se obratio trener Milojević.

Trener Mege smatra da su crno-beli favoriti u ovoj utakmici ali isto tako veruje da bi njegova ekipa mogla da dođe do iznenađenja.

-U petak igramo izuzetno bitan meč protiv Partizana koji pored kvaliteta, na svojoj strani ima i iskustvo koje im je ove sezone donelo puno pobeda u tesnim završnicama. Moramo u ovaj duel da udjemo snažno i sa puno agresivnosti u odbrani. Sport je lep zato što ne pobeđuje uvek kvalitetnija ekipa. Ukoliko budemo dali sve od sebe u petak, verujem da ćemo imati šansu za pobedu koja bi imala ogroman značaj u borbi za plasman u ABA ligu naredne sezone. – rekao je Dejan Milojević za klupski sajt.

Plejmejker tima iz Sremske Mitrovice, Ognjen Jaramaz smatra da on i saigrači mogu da dođu do važnog trijumfa u borbi za jedno od prva četiri mesta.

-Predstoji nam važna utakmica sa Partizanom. Drugi su na tabeli, odmah posle Zvezde. Shodno tome, očekuje nas neizvestan meč, ali se i nadamo da možemo da izdejstvujemo pobedu. Iako smo kroz dosadašnji tok lige oscilirali sa partijama, smatram da smo kvalitetni i sposobni da slavimo u petak i time se približimo ostvarenju cilja, plasmanu u ABA ligu-, izjavio je Jaramaz.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter