0
ATP

FOTO: STARSPORT

ATP MADRID: Đoković uz malo muke preko Lopeza u četvrtfinalu

Objavljeno: 11.05.17 u 16:25

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Madridu nakon što je savladao Felisijana Lopeza sa 2:0 u setovima – 6:4, 7:5.

Oba tenisera su sigurno otvorila meč, pa je rezultat nakon osam gemova bio 4:4, kada je Đoković dobrim servisom stigao do 5:4.

U narednom gemu Lopez je napravio dve greške za 0:30, izjednačio na 30:30, ali nije mogao do preokreta – 6:4 za Đokovića i 1:0 u setovima.

Drugi set doneo je nastavak odličnog tenisa, i ponovo sigurne servise oba igrača. Za razliku od prvog, po Lopeza je koban bio 12. gem, pošto je Đoković ponovo oduzeo servis protivniku u trenutku kad je imao prednost 6:5, i tako nakon velike borbe obezbedio plasman u narednu rundu, gde će igrati protiv Keija Nišikorija.

Ono što može da raduje jeste odlična igra Đokovića i veliko samopouzdanje, pa se pobeda, uprkos velikom otporu Lopeza, nije dovodila u pitanje.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter