0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO NIKOLIĆ: Zaslužena pobeda, hvala navijačima!

Objavljeno: 10.05.17 u 20:36

Fudbaleri Partizana savladali su u revanš meču polufinala Kupa ekipu Vojvodine rezultatom 1:0 i tako zakazali finale sa Crvenom zvezdom.

Trener crno-belih, Marko Nikolić smatra da je njegov tim zasluženo trijumfovao u ovom susretu i zahvalio navijači na ogromnoj podršci sa tribina.

-Jako dobra utakmica, fantastičan ambijent koji su napravili navijači. Hvala im na tome, ali takođe i na pameti i korektnosti. Zaslužena pobeda Partizana. Imali smo šanse, bili znatno bolji protivnik. Vojvodina je bila znatno slabija, gotovo da nisu uspeli da nam zaprete tokom čitavog meča. Jedina moja zamerka odnosi se na realizaciju šansi.- rekao je Nikolić

Trener Vojvodine Radoslav Batak, složio se sa konstatacijom svog kolege iz suprotnog tabora da je Partizan zasluženo prošao u borbu za trofej.

Definitivno gol Đurđevića je prelomio. Partizan bio bolji u prvom, mi u drugom poluvremenu, ali mi nismo iskoristili naše šanse pa oni zasluženo idu u finale- konstatovao je Batak.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter