0
Fudbal

‘PLAVCI’ U PROBLEMU: Čelsi beskućnik pune četiri sezone (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.17 u 15:03

Čelsi će se na kraju naredne sezone preseliti sa „Stanfod Bridža“ na čije će se mestu graditi novi, veći stadion. Međutim ostaje pitanje gde će u periodu igranje tim Romana Abramoviča nastupati.

Prema prvim planovina novi stadion je trebao da bude gotov do 2021. godine ali su se u međuvremenu pojavili problemi sa obližnjim železničkim prugama koje će otvaranje novog doma „Plavaca“ odložiti za još bar dve godine dakle do 2023.

Izvor:Youtube/SoccerScore

To znači da će Čelsi čak četiri godine kao domaćin rivale dočekivati na drugim stadionima a za sada su otvorene čak četiri opcije za njihov privremeni dom ali kod svake postovje određeni problemi.

Prva opcija bila je da kao domaćini igraju na „Vembliju“ na kojem će dogodine svoje mečeve kao domaćin igrati Totenhem koji takođe gradi novi stadion. Ipak povodom ovoga pojavile su se pritužbe stanara četvrti oko stadiona koja nije navikla na veliki guzve svake nedelje.

Druga mogućnost bil je da dele “ Olimpijski stadion“ sa Vest Hemom ali se to čini kao manje verovatno. Postoji šansa da Čelsi čak domaće mečeve igra na stadionu Redinga, ali tu problem pravi mali kapacitet stadiona „Madejski“ (svega 24 000 ). Poslednja i najmanje verovatna opcija je selidba na ragbi stadion „Tvikeham“.

Pitanje oko privremenog doma Čelsija i dalje je otvoreno ali sve je izvesnije da će to ipak biti Vembli.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter