1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNATI TERMINI: Partizan bi ponovo mogao ‘da nabaci pritisak’ Zvezdi (RASPORED)

Objavljeno: 01.05.17 u 20:21

Iako je tek završeno 33. kolo plej-ofa i plej-auta Superlige Srbije, već su poznata satnica utakmica 34. kola, a ponovo će u borbi za titulu Partizan prvi na teren.

Upravo će crno-beli otvoriti naredno kolo i to gostovanjem u Ivanjici. Taj meč igra se u petak na zahtev Partizana koji želi da odmori igrače za revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine. Utakmica na stadionu kraj Moravice odigraće se od 20 časova.

Tako bi crno-beli u slučaju pobede ponovo zaposeli prvo mesto na skoro 24 sata i prebacili pritisak na Crvenu zvezdu koja će protiv Voždovca igrati u subotu od 17 časova. Meč se igra na krovu Tržnog centra u Zaplenskoj ulici.

Zanimljivo će biti i u Novom Sadu gde se u direktnom dvoboju za treće mesto sastaju Vojvodina i Mladost iz Lučana.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]SUPERLIGA – 34. KOLO:

Plej-of:

Petak:

Javor – Partizan 20.00

Subota:

Voždovac – Crvena zvezda 17.00
Vojvodina – Mladost Lučani 19.00

Nedelja:

Napredak – Radnički Niš 19.00

Plej-aut:

Subota:

Bačka – Čukarički 17.00
Borac – Metalac 19.00

Nedelja:

Spartak – Rad 17.00
Radnik – Novi Pazar 19.00[/stextbox]

0
0
1 Komentara
  1. Zvezda ce biti na krovu u uslovima ogranicenog kontingentasvojih tifoza, tako da bez Kange moze svasta da se desi. Vozdovac ima sansu i mogucnost danapravi veliko iznenadjenje. Medjutim, cela sezona sugerise da je od svega najvaznije ko Zvezdi sudi! I tu je odmah kraj price. Na zalost!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter