5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS PLEJ-OF: Zvezda slavila u finišu, sudije u glavnoj ulozi (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.17 u 20:06

Danas su crveno-beli su slavili na stadionu ‘Rajko Mitić’.
Crvena zvezda je savladala Vojvodinu u plej-ofu Superlige rezultatom 2:0.

Od početka je Vojvodina zaigrala hrabro, preko Melega je tekao prvi napad nakon kojeg je lopta otišla visoko iznad prečke Manojlovića. Na isti način je ubrzo odgovorio Ričmond Boaći, ali je Rockov odradio posao. Otvorena i motivisana igra na obe strane u uvodnim minutima je rezultirala sa velikim brojem prilika ali ne i golovima.

U 23. minutu je Boaći promašio loptu iz izgledne situacije, usledila je kontra gostiju, Vukasović je pronašao Malbašića na desnom obodu terena, usledila je ‘povratna’ na koju je Vukasović veoma loše odreagovao. U finišu poluvremena je Petković napravio veliku grešku koju na sreću domaće publike Meleg nije iskoristio.

FOTO: STARSPORT

Bivši igrač Vojvodine, Marko Poletanović, je na startu drugog dela igre imao jednu od najizglednijih prilika da savlada Rockova, lopta se potom odbila do Boaćija, pa i do Anđelkovića, ali je Vojvodina sačuvala svoj gol. Ričmond Boaći je bio udarna igla tima Miodraga Božovića, on je proigrao Ruiza sredinom drugog poluvremena ali je golman gostiju ponovo bio na pravom mestu.

FOTO: STARSPORT

A onda je došao 70. minut i momenat kada se još jednom ove sezone obrukao sudija Srđan Obradović, pred oko 17.000 navijača. Igra između dva velika domaća kluba se rasplamsala, Frimpong je u žaru borbe zakačio Nikolu Antića, kapiten je u povratku ramenom odgurnuo defanzivca iz Gane što je arbitru bilo dovoljno za crveni karton mladom Antiću.


(Izvor: YouTube/AM Video7S)

Trujić je imao priliku da i sa igračem manje donese vođstvo Vojvodini, ali nije imao podršku saigrača te nije mogao da završi opasnu kontru. U 79. minutu je ponovo sudija Obradović bio u centru pažnje, a ovoga puta je pokazao na belu tačku nakon saplitanja Vukasovića koji je oborio Boaćija. Gelor Kanga je doneo prednost domaćinu.

U sudijskoj nadoknadi je Crvena zvezda overila pobedu još jednim golom, najbolji igrač na utakmici, Boaći, je pronašao Srđana Plavšića koji je iz veoma dobre pozicije samo prosledio loptu u mrežu. Do kraja utakmice je Zvezda imala još nekoliko prilika.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA 2:0 (0:0)
(Kanga 82 PEN, Plavšić 90)

CRVENA ZVEZA (4-2-3-1): Manojlović – Petković, Luković, Frimpong, Anđelković – Le Talek, Poletanović (od 68’ Ristić) – Ruiz (od 83’ Milijaš), Kanga, Plavšić – Boaći (od 90’ Sikimić);

VOJVODINA (4-2-3-1): Rockov – Lakićević, Planić, Maslać, Antić – Jovančić, Vukasović – Paločević (od 52’ Knežević), Meleg, Trujić – Malbašić.

[/stextbox]

Rezultati by SofaScore

0
0
5 Komentara
  1. Polako samo polako to su sve orocena sredstva koje su orocili Radovanovic i Karadzic, ovo je samo kamata .Dosta smo mi kukali a grobari vikali ovako je najsladje. Nemojte samo vi o postenju i sada ste pokrali derbi pa ste istu Vojvodinu ojadili za nesvirani penal, sada u prvensvu ste im dali gol u tunelu i posle je bilo sklanjalica samo zacepite ne zakopcavamo se mi od pozadi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bas nevidjena sramota da u zadnja cetiri meca uz jedan poraz od Partizana, navodni sampion je ostvario ostale tri pobede uz dosudjena cetiri jedanaesterca.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sramota na koji nacin nekadasnji evropski prvak dobija utakmice, vi ste sramota za fudbal na teritoriji bivse Jugoslavije, najbolje da vam katanac stave na vrata, jer za bolje i niste, pozdravcic, e da, uskoro ce vam se sve to olupati o glavu, caoos.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter