0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan za devet minuta ‘rešio’ Napredak i ponovo zaseo na čelo tabele! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.17 u 17:55

Do završetka utakmice između Crvene zvezde i Vojvodine, Partizan će biti lider Superlige Srbije pošto je trijumfom protiv Napretka od 3:1 (0:0) stekao tri boda prednosti u odnosu na ‘večitog’ rivala.

Ulazi se u sam finiš šampionata i borbe za titulu prvaka Srbije, pa je i pritisak na igračima Crvene zvezde i Partizana sve veći. To je možda i omelo crno-bele u prvom poluvremenu utakmice protiv Napretka da prikažu bolju i pre svega energičniju partiju, i što je najbitnije, dođu go dola.

Deloveo je Partizan bez energije i snage, kao da im je umor okovao noge da igraju svoju igru i lako kao što umeju dolaze do gola Kruševljana.

Imali su crno-beli šanse preko Milenkovića u 10. minutu i kasnije Đurđevića posle akcije po levoj strani, ali je Nikola Petrović bio nesavladan.

Međutim, već u drugom minutu drugog poluvremena to se promenilo. Leonardo je krenuo u solo prodor po levoj strani, šutirao, a loptu Tubić odbio do zaboravljenog Marka Jankovića koji je preciznim šutem završio sav posao.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Posle samo devet minuta Partizan je postigao još jedan gol kojim je, ispostavilo se, slomio otpor ‘čarapana’. Igrao se 57. minut kada je Nebojša Kosović utrčao u prazan prostor i ponudio se Leonardu, a Brazilac ga ‘ispoštovao’ sjajnim dodavanjem.

Crnogorski reprezentativac je to iskoristio i povisio na 2:0.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Ako je bilo dileme do tada, 15 minuta pre kraja sve je otklonjeno sjajnim golom Leonarda da Silve Souze.

Učestvovao je kod prvog gola i asistentirao kod drugog, a sebe je nagradio golom u 75. minutu. maestralan slobodan udarac sa oko 25 metara i završio je uz levu stativu gola Petrovića, koji je zakačio loptu, ali nije mogao da spreči neminovno.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Sve što su gosti uspeli da učine na današnjem meču bio je gol Filipa Kasalice bukvalno u poslednjoj sekundi meča, posle čega je arbitar Vlado Glođović odsvirao kraj.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan – Napredak 3:1 (0:0)
(Janković 47, Kosović 57, Leonardo 74 – Kasalica 90+2)

Stadion: Partizana;
Sudija: Vlado Glođović.

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić – Jevtović, Kosović, Janković (od 78. Đuričković), Leonardo (od 82. Mihajlović) – Đurđević, Tavamba (od 54’ Ilić); Klupa: Jovičić, Mihajlović, Đilas, Đuričković, Ilić, Radin, Jovanović;

NAPREDAK: Petrović – Cvetković, Simonović, Tubić, Urošević – Šljivić, Eskić (od 69. Šarić) – Alivodić, Markoski (od 60. Kasalica), Ndiaje – Vukanović od 78. Sekidika). Klupa: Tatić, Projić, Vulić, Beljić, Šarac, Kasalica, Sekidika.

[/stextbox]

 

Rezultati by SofaScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter