0
ATP

TRIJUMF KARIJERE: Laslo Đere posle Troickog srušio i Verdaska!

Objavljeno: 28.04.17 u 16:48

Laslo Đere nastavio je da briljira na turniru u Budimpešti i obezbedio je sebi mesto u polufinalu turnira iz ‘serije 250’.

Nakon što je sa ovog turnira izbacio Viktora Troickog, Fernando Verdasko se činio kao ipak preveliki zalogak. Ali, nije tako mislio i Laslo Đere.

Srpski teniser je u prvom setu odigrao nešto slabije i sa četiri vezana izgubljena gema dozvolio Špancu da povede sa 1:0.

Međutim, drugi set doneo je preokret, pošto je Đere uspevao da parira Verdasku, uvede set u ‘taj-brejk’ i tamo sa 7:4 dođe do izjednačenja na 1:1.

To kao da je poprilično uzdrmao Verdaska koji je odmah na stardu dozvolio ‘brejk’ srpskom teniseru za brzih 2:0, zatim se ekspresno vratio na 2:2, a onda je definitivno poklekao jer je Đere, baš kao Španac u prvom setu, vezao četiri gema uz dva oduzeta servisa rivalu za najveću pobedu u svojoj karijeri.

U polufinalu turnira u Budimpešti Laslo Đere će se sastati sa Alijažom Bedeneom iz Velike Britanije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter