1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ PRED FMP: Neće biti lako protiv vrlo motivisanog protivnika

Objavljeno: 28.04.17 u 22:09

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće ekipi FMP-a u okviru trećeg kola košarkaške Super lige a tim povodom javnosti se obratio i trener crveno-belih, Dejan Radonjić.

Trener šampiona Srbije i „Jadrana“ ocenio je da njegovu ekipu očekuje težak meč, protiv vrlo motivisanog protivnika koji je na dobar način startovao u Superligi.

-Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je na startu Superlige zabeležila dve ubedljive pobede, protiv Mega Leksa i Vršca koji je sezonu u KLS završio kao prvoplasirani. Kao i u prethodnim mečevima i u ovaj ulazima bez Stefana Jovića koji i dalje ne trenira sa ekipom-, rekao je Radonjić koji je otkrio da neće biti dodatnih izostanaka na ovom meču iako su prisutne određene lakše povrede.

-Ostali igrači će biti u timu i dati sve od sebe, uprkos opterećenjima lakših povreda koje i dalje imamo. Očekujem veoma težak meč i izuzetno motivisanog protivnika.- zaključio je trener crveno-belih.

Utakmica između FMP-a i Crvene zvezde na programu je u subotu od 15h u hali u Železniku.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter