0
Evroliga

EVROLIGA, TOP 8: Olimpijakos izborio majstoricu (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.17 u 22:16

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Anadolu Efes na gostujućem terenu 74:62, i tako poravnali na 2-2 u seriji, pa će peti meč dati poslednjeg učesnika završnog turnira ovogodišnjeg izdanja Evrolige koji će biti održan u Istanbulu.

Bolje je Efes otvorio meč i imao je prednost tokom čitavog prvog poluvremena, a najveću prednost košarkaši trenera Perasovića imali su u 12. minutu, kada je rezultat bio 27:14.

U drugom poluvremenu su se razigrali gostujući košarkaši, pre svih Vasilis Spanulis, koji je šutirao za tri poena 5/11, odličnom odbranom sveli tursku ekipu na samo osam poena u poslednjih deset minuta, i na kraju stigli do zasluženog trijumfa 74:62.

Najefikasniji igrač na meču bio je Spanulis sa 18 poena, a dvocifreni su kod Olimpijakosa bili Printezis sa 11 i Grin sa 10, dok je kod Efesa samo Grejndžer odigrao kako je očekivano, ubacivši 17 poena.

Peti meč je na programu u utorak, 2. maja u Atini.

Ranije danas, Real iz Madrida je obezbedio plasman na fajnal for pobedom nad Darušafakom i ukupnim rezutlatom 3-1.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evroliga, Top 8:

CSKA – Baskonija 3-0
Panatinaikos – Fenerbahče 0-3

Darušafaka – Real Madrid 78:89 (1-3)
Anadolu Efes – Olimpijakos 62:74 (2-2)

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter