4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FS SRBIJE ODLUČIO: U nedelju bežite od Autokomande, moguć susret Delija i Grobara…

Objavljeno: 27.04.17 u 18:57

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku kada će Crvena zvezda i Partizan odigrati svoje mečeve u 33. kolu Superlige Srbije, oba tima će na teren u nedelju.

Delije su pre samo tri nedelje pokušale da upadnu na stadion u Humskoj i od Grobara otmu zastave. ‘Zla krv’ je ponovo proradila, te su se dve navijačke grupe tokom derbija u fudbalu i basketu sve vreme prozivale, a sve je bilo i na ivici incidenta. Taj ‘rat’ mogao bi da se nastavi u nedelju i to odlukom FS Srbije.

Naime, kako piše na sajtu naše ‘Kuće fudbala’ Partizan će dočekati Napredak na svom stadionu od 16 časova, dok će od 17 časova par stotina metara dalje snage da odmere u derbiju Crvena zvezda i Vojvodina. Sada se čeka odluka policije, jer to znači da bi dve navijačke grupe mogle da se ‘sretnu’ na Autokomandi.

Podsetimo, pred prošli derbi došlo je do verbalnog sukoba Delija i Grobara, pri tome korišćeni su i topovski udari. Koliko je ovo bio pametan potez čelnika našeg fudbala videćemo u nedelju kada se nastavlja veoma uzbudljiva trka za titulu…

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Parovi 33. kola:

PLEJ-OF

subota

Radnički – Javor 19.00
Mladost – Voždovac 19.00

nedelja

Partizan – Napredak 16.00
Crvena zvezda – Vojvodina 18.00

PLEJ-AUT

subota

Bačka – Borac 16.00
Spartak – Novi Pazar 16.00
Rad – Radnik 19.00

nedelja

Čukarički – Metalac 19.00[/stextbox]

0
0
4 Komentara
  1. Bilo bi bolje da druga utakmica pocne 15tak minuta pre kraja prve utakmice, jer je to najbolji vremenski patern da se dve grupacije tifoza razmimoidju!

    0
    0
    Odgovori
    • Ne mogu da ih kazne. Klub nije odgovoran za desavanja navijaca od kuce do stadiona i od stadiona do kuce…na ulici je policija i grad ili ko vec odgovoran…ako se tako bude igrali…znaci da vlast hoce nerede i da im idu u korist…

      0
      0
      Odgovori
  2. А ја баш идем у београд тад, због љубави!
    Напред Градски легендо!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter