2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Veselinović napustio Vojvodinu zbog premija, evo koliko će Novosađani inkasirati ako pobede Partizan…

Objavljeno: 22.04.17 u 14:05

Nepuna 24 sata pre početka utakmice sa Partizanom Vojvodinu je napustio prvi trener Aleksandar Veselinović, a razlog ostavke je bio neverovatan.

Reč je o premijama. Naime, fudbalerima je obećan bonus za pobedu nad Partizanom, ali se cifra nije svidela šefu stručnog štaba. Radi se o 1.500 evra. To je potvrdio predsednik Nadzornog odbora ‘stare dame’ Dragoslav Vuković.

-To je istina. Kad je čuo da su premije 1.500 evra za pobedu u derbiju, podneo je ostavku, Nikakvog drugog razloga da ode iz kluba nije bilo. Niko mu se nije mešao u posao ni u tim. Smatram da ćemo i pored svega toga pobediti Partizan. Baš zato. Ekipu će voditi pomoćni trener Vladimir Buač – rekao je Vuković, a prenele Novosti.

Vojvodina i Partizan igraju danas od 17 časova na stadionu u Humskoj.

0
0
2 Komentara
  1. U pravu je, plate su nekim igracima vojvodine oko 1.500-2.000€ mesecno( i ne isplacuju se), a sad samo za pobedu nad FK Partizan , imaju na papiru po 1.500€….. sto je previse, previse je! I onako nema nista od premija, bice 2 razlike za Partizan. Jos su nekome propale premije ( utorak)

    0
    0
    Odgovori
    • Још је смјешније што морају људи да се премирају да би побиједили неког. То је тужно. Чак и кад ти утакмица не значи, треба ићи на побједу увијек. То је једино исправно и поштено.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter