0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda pregrmela Kruševac, Kanga i Plavšić prelepim golom vratili crveno-bele na prvo mesto (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.17 u 21:02

Crvena zvezda je gostovanje u Kruševcu okončala na dobar način golovima Gelora Kange u 59. i Srđana Plavšića u 76, dok je Vukanović u poslednjim trenucima meča postigao počasni pogodak.

Aktuelni šampion Srbije je u Kruševac došao sa imperativom pobede, pošto je Partizan ranije danas savladoa Vojvodinu na svom stadionu, i već u prvih 20 minuta mogla je Zvezda do prednosti, ali su Donald i Boaći bili neprecizni, dok je sa druge strane Gobeljić propustio zicer da sredinom poluvremena dovede Kruševljane do prednosti.

Prvi deo igre okončan je bez golova, da bi ponovo Zvezda prva pripretila preko Le Taleka i Boaćija, ali su internacionalci bili neprecizni za malo.

Ipak, u 59. minutu, nakon duela Šljivića i Ruiza u kaznenom prostoru sudija Nikolić je dosudio penal za Zvezdu, a Kanga sigurnim udarcem doveo crveno-bele u vođstvo.

Nedugo potom Plavšić je postigao gol koji je, čini se, neopravdano poništen jer se Zvezdin igrač nalazio u liniji sa odbranom pre nego što je odbijen udarac Boaćija smestio u mrežu, a onda je i sam Boaći bio u koloaslnoj šansi u 73. minutu, no bez uspeha.

Ipak, u 76. crveno-beli su izveli možda najlepšu akciju sezone, Plavšić je sjajnu asistenciju Kange pretvorio u gol za 2:0 i potvrdu trijumfa.

Uspeo je domaćin da smanji na 2:1, ali to je bilo sve, pošto je odmah posle gola Vukanovića Nikolić svirao kraj meča.

(Youtube/AM Video 7S)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Napredak – Crvena zvezda 1:2 (0:0)
(Vukanović 90+3 – Kanga 59, Plavšić 76)[/stextbox]

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter