0
Fudbal

FA KUP: Matićevo remek delo ukrasilo Čelsijev plasman u finale! (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.17 u 20:26

Fudbaleri Čelsija savladali su u polufinalu FA kupa Totengem rezultatom 4:2 a vrlo zapaženu ulogu u ovom trijumfu imao je i naš Nemanja Matić.

Ekipa Antonia Kontea uspela je da prelomi ovaj meč u poslednjih 15 minuta, sjajnim pogocima Azara i Matića i tako obezbedila borbu za novi trofej u najstarijem fudbalskom takmičenju . Ali da krenemo redom…

Od samo starta kenulo je žestoko a „Plavci“ su do prvog vođstva stigli već u petom minutu posle sjajno ivedenog slobodnog udarca Vilijana sa dvadesetak metara. Brazilac je vrlo preciznim i jakim šutem pogodio desni ugao gola nemoćnog Lorisa doneo veliko slavlje svojim navijačima.

Izvor:Youtube/Football HD

Ovaj pogodak dodatno je raslamsao borbu na terenu a nije se dugo čekao odgovor „Pevaca“ koji su poravnali preko Harija Kejna, koji je iskoristio asistenciju Kristijana Eriksena. Ipak u samom finišu prvog poluvremena, tačnije u 43. minutu Vilijan je novim pogotkom doneo vođstvo Čelsiju i to udarcem sa bele tačke.

Nastavak utakmice nije bio ništa manje uzbudljiv a već nakon sedam minuta igre u drugom poluvremenu viđeno je novo izjednačenje koje je Totenhemu doneo Dele Ali.

Ipak u poslednjih 15 minuta „Plavci“ su krenuli u totalnu ofanzivu i to im se na kraju isplatilo a pogotke vredne finala postigli su Eden Azar u 75. minutu odnosno Nemanja Matić pet minuta kasnije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter