0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN ČASTI: Spremite se, Grobari, ovo će vas oduševiti

Objavljeno: 19.04.17 u 12:46

Fudbaleri Partizana odigrali su verovatno najbolji meč sezone, i pobedom nad Crvenom zvezdom su stigli na deobu prvog mesta na tabeli, šest kola pre kraja šampionata.

Prepoznala je uprava kluba iz Humske trenutak i odlučila da otvori kapije za susret između Partizana i Vojvodine, koji je na programu u subotu, 22. aprila od 17 časova:

„Fudbaleri Partizana predvođeni Markom Nikolićem nalaze se u fanstastičnom nizu od dvadeset osam utakmica bez poraza, imaju isti broj bodova kao lider na tabeli i plasirali su se u polufinale nacionalnog kupa. Odlučujuće utakmice tak predstoje, cilj je jasan, idemo do kraja, želimo duplu krunu.
Nakon jučerašnje, dominantne pobede nad večitim rivalom, načinjen je jedan veliki korak u borbi za titulu, ali kao što i sam trener kaže “još ništa nije osvojeno“.

U želji da se pomogne ekipi, da se nagrade za trud i rezultate koje su postigli u prethodnih devet meseci, ali i da se podrže u nastavku takmičenja, uprava FK Partizan je odlučila da otvori kapije Hrama fudbala i da omogući besplatan ulaz na tribinama partizanovog stadiona u sledećem kolu.

Pozivamo sve navijače na meč FK Partizan- FK Vojvodina da ispune stadion u Humskoj i dođu u subotu 22.04.2017.godine u 17.00h., da podrže fudbalere i stručni štab i da zajedno nastavimo sa pobedama.

Dobrodošli u Hram fudbala!“, stoji u saopštenju crno-belih.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter