8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ POSLE POBEDE: Pobeda ‘čista kao suza’, još nismo šampioni (FOTO)

Objavljeno: 18.04.17 u 20:28

Strateg Partizana je nastavio sa dobrim rezultatima koje ima protiv ‘večitog rivala’.
Još jedan duel Crvene zvezde i Partizana a da je na klupi Marko Nikolić i još jednom neporaženi crno-beli.

Od 2011. godine Partizan nije trijumfovao na stadionu ‘Rajko Mitić’, a to je učinio danas zahvaljujući golovima Leandra Tavambe i Brazilca Leonarda.

Veoma zadovoljan je posle utakmice bio Marko Nikolić koji je govorio o tome kako još uvek ništa nije gotovo što se tiče ove sezone u Superligi, kako i da prave borbe tek slede.

– Velika pobeda i radostan sam. Naporno smo radili i dva puta smo pobedili rivala, neću da kažem da se sada videlo ko je najbolji ali smo dosta doga pokazali. Sa ove dve pobede nismo još ništa osvojili, sledi dan odmora i priprema za Vojvodinu. Izašli smo da igramo našu igru, loše smo počeli u drugom delu ali smo uspeli da na vreme postignemo drugi gol. Ovde smo došli da pobedimo i u tome smo uspeli. Hvala navijačima i čestitam igračima i treneru Božoviću na fer i sportskom ponašanju i gostoprimstvu koje treba da bude uvek na nivou kada igraju ove dve ekipe, kazao je Nikolić nakon utakmice.

Strateg crno-belih je naglasio da je pobeda ‘čista kao suza’ i da je Manojlović zaslužan za to što rezultat nije bio ubedljiviji.

FOTO: STARSPORT
0
0
8 Komentara
  1. Znaci Zvezdi se vratilo za taj gol, a partizan je nagradjen za onaj gol rukom za jos jedan neregularan gol i cist kao suza, crveni.

    0
    0
    Odgovori
    • Komentar… Hej Licemeri, bolje cestitaj umesto sto od bola opravdavas zvezdu, cestitaj boljima i to je to, pozdrav.

      0
      0
      Odgovori
  2. Komentar: Kako god, Partizan je bio bolji, a ako mislite da je Zvezda ostecena, e onda vam moram reci ovo: najverovatnije joj se vratilo za onaj gol posle gol auta, u proslom derbiju, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bolji jeste bili,ali pobeda nije čista kao suza.Leonardo je trebao da dobije drugi žuti posle udarca u glavu Frimponga.Deset igrača na 1:1…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter