0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Jokanov pohod ka Premijer ligi, kreće sezona šljake

Objavljeno: 17.04.17 u 08:48

Bogat sportski program je danas pred nama, a u centru pažnje je tenis i Masters u Monte Karlu gde Srbija ima dva predstavnika Viktora Troickog i Novaka Đokovića.

Nole je slobodan u prvom kolu, dok će Viktor morati već danas na ‘crvenu zemlju’ protiv Kuevasa od 11 časova. Prenosi su na Sport klubu, a poslastica je dubl Đokovića i Troickog od 15 časova protiv Simona i Milera.

Kada je reč o fudbalu nama je zanimljiv duel Fulama i Aston Vile. Naime, četa Slaviše Jokanovića na svom stadionu dočekuje bivšeg šampiona Evrope sa nadaom da će pobediti i nastaviti borbu za plej-of Premijer lige. Prenos je na Sport klubu, a samo 15 minuta kasnije na trećem programu je dvoboj Ipsviča i Njukasla, te bi Aleksandar Mitrović mogao da prekine golgeterski post. Od prenosa fudbala tu je i duel Premijer lige između Midlzbroa i Arsenala, kao i dueli portuglaske i špankse lige, a večeras bi na teren mogao i Aleksandar Katai.

I Arena sport nam danas pruža fudbal. Pre svega belgijso prvenstvo koje je sve bliže kraju, a danas igraju Zulte Varagem i Briž, kao i Šarloa i Gent. Takođe, tu je i prenos češke lige i videćemo da li Slavija iz Praga može da zadrži korak sa Plzenom.

Kada je košarka u pitanju tu je specijalna emisija na Areni sport jedan u obruču.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter