0
Evropske lige

ŠPANSKA PRIMERA: Nula na ‘Mestalji’, Sevilja odolela napadima Valensije (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.17 u 18:38

Fudbaleri Sevilje prekinuli su niz od tri uzastopne pobede „slepih miševa“ odigravši bez golova u meču 32. kola španskog šampionata.

Valensija je u ovom duelu bila konkretniji rival, stvorila veći broj opasnih prilika ali je odlični golman Riko na kaju uspeo da sačuva svoju mrežu i donese bod svom timu.

Čuvar mreže Sevilja u nekoliko navrata je odličnim intervecijama spašavao svoj tim, a prvi ozbiljniji posao imao je u 13. minutu nakon udarca Oreljana.

Izvor:Youtube/FutbolAlive

Nedugo zatim viđena je i najbolja šansa na drugoj strani, a u glavnoj ulozi bio je Stevan Jovetić čiji je udarac u 17. minutu završio na stativi.

Do kraja poluvremena obe ekipe su imale nekoliko pokušaja ali je rezultat ostao nepromenjen.

Nastavak je doneo nastavak inicijative Vlansije koja je pretila najviše preko Simonea Zaze. Italijanskog napadača je najpre u 69. minutu sjajno zaustavio Riko, da bi koji minut kasnije uspeo i da postigne pogodak koji je ipak poništen zbog ofsajada. Na kraju ipak nije bilo pogodaka pa je meč završen podelom bodova.

U prvom meču dana Espanjol je kao gost slavio nad Leganesom rezultatom 1:0, pogotkom Baptistaa u 92. minutu utakmice.

Izvor:Youtube/David

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter