9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ JASAN: Ovo nije bilo veče mrzitelja Zvezde, zaslužili smo da postanemo državni projekat! (FOTO)

Objavljeno: 13.04.17 u 22:55

Posle uspešne treće utakmice u Domu Sportova, svojih pet minuta imao je i predsednik crveno-belih.
Nebojša Čović je u izjavi za ‘Informer‘ govorio o novom uspehu Crvene zvezde i o tome da bi država trebalo da preduzme nekakav korak.

Srbiju će u Evropi ponovo predstavljati tim sa ‘Malog Kalemegdana’. To je Crvena zvezda obezbedila i više nego zasluženo sa 30 pobeda i dokazano najboljom igrom na Jadranu. Povodom toga, obratio se i Nebojša Čović koji je pričao o uspehu svog kluba:

– Moj prvi utisak je da smo napravili veliki posao. Izuzetno dobro smo reprezentovali Zvezdu, grad i Srbiju i srpsku košarku na svim frontovima. Pokazali smo veliku dominaciju. Zaslužili smo, bez obzira na to šta ko pričao, da od ovog trenutka postanemo državni projekat. Nema ništa protiv da i drugi timovi kada urade nešto ovako dobiju snažnu podršku države. Ovo nije bila veče mrzitelja Zvezde, kazao je Čović.

Nema puno vremena za slavlje, tako je već večeras prvi čovek crveno-belih govorio o planovima za budućnost, kao i da se okosnica tima može sačuvati jedino uz adekvatnu pomoć.

Ne mislim da je ovo vrhunac Zvezde, možemo i više, mislim na Evroligu iduće godine. Želeo bih da u Evroligi Zvezda podigne za još jedan nivo. Ove godine Zvezda je zaslužila da bude među osam, ali su se umešale neke više sile. Tada dobijete poruku i treba da budemo mudri i da se spremimo za iduću sezonu. Tim može da se sačuva ako dobijemo podršku i pomoć. Posle svih rezultata i svega što smo izdržali pojadinačno, lično i porodično, nema razloga da to ne kažemo. Drugi model je transfer igrača, ali taj put nije put kontinuiteta. Ovaj tim treba sačuvati kao i stručni štab, dodao je Nebojša Čović.

FOTO: STARSPORT
0
0
9 Komentara
  1. Ne mrzi niko zvezdu , mrzi se to sto se novac od sirotinje baca u mali klub koji uzima aba ligu toliko i nevaznu a u evropi sluzi za sprdnju..jel to narod zasluzio…jel takav klub trterba srbiji koja sistematski unistava Partizan koji je Brend u Evropi i koji danas slavi 25 godina ponosa…

    0
    0
    Odgovori
    • A od kog naroda ste uzimali vi pare dok ste igrali evroligu,, jesi li se tada brinuo za svoj narod ,,, mali grobaru,,

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter