0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA VEĆ U GOSTIMA: Radonjić napravio neočekivani potez (FOTO)

Objavljeno: 12.04.17 u 13:52

Crveno-beli igraju trenutno najbitnije utakmice u sezoni tako da je ceo klub usresređen na to da se što bolje pripremi treći duel sa Zagrepčanima.
Odmah nakon što je Crvena zvezda drugi put porazila Cedevitu u seriji, Dejan Radonjić i ekspedicija tima sa ‘Malog Kalemegdana’ su krenuli put Zagreba kako bi što ranije bili u prestonici Hrvatske.

Zvezda će tako već danas odraditi prve treninge, a takođe će i sutra prepodne aktuelni šampion trenirati kako bi što uigraniji bio za meč koji može da odluči šampiona Jadrana i učesnika Evrolige.

– Sinoć smo odmah nakon druge utakmice krenuli za Zagreb, kako bi pokušali da iskoristimo jedan dan da se pripremimo za treći duel.Cedevita će na svom parketu dati sve od sebe da nas savlada. I u drugom poluvremenu druge utakmice pokazali su veliku želju, motivaciju i karakter. Mi sa druge strane, želimo da odgovorimo na sve to, kako bi došli do naše igre kojom bi kontrolisali sve dobre segmente igre Cedevite. Ova finalna serija se igra u takvom ritmu, da moramo da koristimo svaki trenutak, da osim za regeneraciju ekipe, izvršimo i neke korekcije, što nije nimalo lako, kako bi još jednom dali naš maksimum i uz skoncentrisanu igru došli do dobrog rezultata“ rekao je trener crveno-belih, kazao je Radonjić.

Crveno-beli su u dva dana upisali dve pobede protiv Cedevite i tako su na korak od plasmana u Evroligu, što je bio i cilj ovog završnog perioda sezone.

– Sigurno da će ekipa Cedevite pokušati da pruži najveći otpor pred svojom publikom, kako ne bi dozvolila skor 3-0 u finalu. Biće sigurno dodato motivisani činjenicom da igraju pred svojim navijačima u svojoj hali. Posle dva dana i dve utakmice, imamo sada jedan dan i vremena da se osvežimo,pripremimo i uđemo spremni u ovaj treći meč, nadovezao se Milko Bjelica.

FOTO: STARSPORT
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter