1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŠTA ĆE ZVEZDI OSTATI: Real se ‘raspituje’ za Zvezdinu ‘haubicu’? (FOTO)

Objavljeno: 12.04.17 u 18:50

O odlasku Stefana Jovića se već duže vreme spekuliše, danas se pojavila vest i o Branku Laziću, a sve je na kraju ‘začinio’ Real Madrid.

Crvena zvezda je apsolutni hit Evrolige, bezobzira što nije uspela da se plasira u Top 8 fazu. Ipak, njene igrače sada skeniraju najbogatiji timovi Evrope. Već mesec dana se piše o mogućem odlasku Stefana Jovića u Barselonu, a danas se pojavila informacija da isti tim želi i borbenog Branka Lazića. Ipak, kada je reč o mogućim transferima iz Crvene zvezde u Španiju, tu nije kraj.

Naime, portal ‘Piratasdelbasket’ piše da Real Madrid želi talentovanog beka Crvene zvezde Marka Gudurića. Oni podsećaju da je reč o 22-godišnjem šuteru koji je ove sezone imao prosek od 9,2 poena, 2,7 skokova i 2,5 asistencija u Evroligi. Navodno, prva želja ‘kraljevskog kluba’ bio je Adam Hanga, ali je njegova cena na tržištu daleko veća od Gudurićeve, a Srbin je mlađi i perspektivniji igrač.

FOTO: Piratasdelbasket

Naravno, još uvek je rano govoriti o dolascima i odlascima, jer sezona još nije ni blizu kraja, ali da će zainteresovanih timova biti, sigurno hoće…

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter