0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

IZ ČUKARIČKOG JASNI: Jedini cilj je da pobedimo (FOTO)

Objavljeno: 12.04.17 u 14:11

Pomoćni trener Čukaričkog Dragan Šarac rekao je da je jedini cilj njegovih fudbalera da sutra u gostima pobede Voždovac i tako izbore plasman u plej-of Super lige Srbije.
– Očekuje nas jako teška utakmica. Voždovac je iskusna ekipa koja je dugo zajedno i koja je izborila plasman u plej-of. Mi se borimo sa Spartakom i Javorom. Nama je jedini cilj da pobedimo, jer nas to vodi u plej-of, rekao je Šarac novinarima na stadionu Čukaričkog u Beogradu.

Sutra se igra poslednje kolo ligaškog dela prvenstva. Čukarički ima 37 bodova, Spartak 38, a Javor 39. Da bi „brđani“ prošli dalje, potrebno je da pobede i da Spartak i Javor ne pobede, jer imaju bolji učinak u medjusobnim susretima sa timom iz Ivanjice.

– Idemo da probamo da se nadigravamo sa njima. Oni igraju fenomenalno u poslednje vreme, daju mnogo golova. Jako su dobra i iskusna ekipa. Mi takodje igramo jako dobro u poslednje vreme. Nismo imali dobar rezultat protiv Mladosti iz Lučana (1:1), zato nam protiv Voždovca trebaju tri boda, rekao je Šarac.

Čukarički je ekipi Mladosti dao jedan gol, a u četiri susreta pre toga u svim takmičenjima davao je po tri gola. Asmir Kajević je rekao da očekuje da se to popravi protiv Voždovca.

– Nismo imali sreće protiv Mladosti da postignemo još neki gol, ali očekujem da će se to popraviti protiv Voždovca i da ćemo bar u smislu realizacije biti bolji. Utakmica je izuzetno bitna, Voždovac je ekipa koja ima svoj kvalitet i pojedince. Mi ćemo, kao i do sada, dati svoj maksimum i učiniti sve da pobedimo, i nadam se da ćemo uspeti da se plasiramo u plej-of, nadovezao se Kajević.

Čukarički sutra neće moći da računa na suspendovanog Erhana Mašovića i povredjenog Marka Docića. Svi ostali su spremni za meč.

FOTO: FK ČUKARIČKI
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter