0
AdmiralBet ABA Liga

(FOTO: STARSPORT)

SPORT NA TV: Kreće košarkaški maraton koji ka peharu ‘trče’ Crvena zvezda i Cedevita

Objavljeno: 10.04.17 u 08:47

Bogat sportski program je pred nama ako imamo u vidu da je danas ponedeljak, dan posle centralnih sportskih dešavanja za vikend.

Naravno, u centru pažnje je početak finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Cedevite. Oba tima u mogućih pet utakmica ulaze oslabljena, crveno-beli za neigranje glavnog igrača Stefana Jovića, a Zagrepčani su ostali bez Rajana Boatrajta i Marka Arapovića. Danas od 19 časova je samo uvod, jer se već sutra u dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’ igra drugi meč, a posle pauze od jednog dana serija se seli u Zagreb. Tako bi smo u slučaju pet utakmica Crvenu zvezdu i Cedevitu mogli da gledamo pet puta u svega šest dana. Prenos finala ABA lige je na RTS 2 i Areni sport 1.

Kada je reč o ostalim sporotvim, pre svega fudbala tu su na Sport klubu tri zanimljiva prenosa. Prvo na prvom kanalu od 21 čas gradski derbi Kristl Palasa i Arsenala, drugi program 15 minuta ranije emituje špansku ligu Real Sosijedad i Hihon, dok je na trećem programu duel Maritima i Šavesa. Pogledajte kompletan program sportskih dešavanja danas:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter