0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘BOMBA’: Teo bi sledeće sezone mogao da dobije reprezentativno društvo u CSKA?

Objavljeno: 10.04.17 u 12:31

Srpski košarkaški ‘virtouz’ Miloš Teodosić mogao bi da dobije društvo kada je reč o srspkim igračima u CSKA iz Moskve.

Teo se čeka. Čini se da samo dve opcije postoje, CSKA ili NBA? Srpski plejmejker još uvek vaga, da li se oprobati u najjačoj ligi sveta ili postati najplaćeniji košarkaš Evrope ikada…Odluka nije mala, te i čekanje je razumno, a ona će najverovatnije biti doneta po završetku fajnal-fora Evrolige sredimom maja, možda i ranije ako ‘armejci’ ne uspeju da izbace Baskoniju iz četvrtfinala ‘elitnog’ takmičenja.

Ipak, ako je verovati ‘La Opinionu’ iz Malage, onda će Srba u CSKA biti i sledeće sezone. Naime, na meti ‘armejaca’ je Nemanja Nedović. Srbin je odigrao sjajnu sezonu u dresu Unikahe, osvojio je Evrokup i bori se za titulu u Španiji. Zbog toga svega Rusi u bivšem košarkašu Crvene zvezde i reprezentativcu Srbije vide veliko pojačanje na poziciji ‘dva’.

Sada ostaje da se vidi hoće li Teodosić i Nedović činiti zajedno udarni tandem CSKA ili će ipak ‘moskovska armija’ ostati na jednom ‘srpskom vojniku’…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter