0
Evropske lige

FOTO: Premijer liga

PREMIJER LIGA: Tadić asistent u trijumfu ‘Svetaca’, pobede Sitija i Liverpula (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.17 u 17:59

Fudbaleri Mančester sitija i Liverpula ostvarili su vžne pobede u borbi za plasman u Ligu šampiona, u utakmicama 32. kola Premijer lige. Zapažena partija Dušana Tadića u minimalnoj pobedi.

Naš reprezentativac preneo je dobre igre iz reprezentativnog dresa i u dres Sautemptona, gde je bio jedan od igrača odluke u pobedi svog tima na gostovanju Vest Bromviču.

Tadić je u 25. minutu uputio dodavanje za pogodak Holanđaninu Jordiju Klasiju, što se na kraju ispostavilo kao dovoljno za pobedu „Svetaca“.


Jordy Clasie Goal – West Brom 0-1 Southampton… by gentsogojeva

„Građani“ na svom terenu nisu imali previše probema protiv ekipe Hal Sitija, pa su ostvarili pobedu rezultatom 3:1. 

Ekipa Pepa Gvardiole uspela je da probije odbranu „Tigrova“ u 30. minutu utakmice, kada su došli do vođstva autogolom El Mohamadija.

To je bio i rezultat prvog poluvremena a bilo je jasno da će u nastavku domaćin imati više prostora da dođu do ubeljivijeg rezultata, tako je i bilo.

Već početkom drugog poluvremena Siti je stigao do još dva pogotka i to preko Serhija Aguera u 48 i Fabiana Delfa u 64. minutu. Konačan rezultat postavio je Andrea Ranokia u 85. minutu.

Važnu pobedu ostvario je i Liverpul, na neugodnom gostovanju Stouku, rezultatom 2:1, iako je domaćin bio taj koji je prvi stigao do vođstva i to u poslednjem minutu prvog dela pogotkom Džonatana Voltersa.


Roberto Firmino Goal HD – Stoke City 1-2… by Live1Goals

Ipak u nastavku je Liverpul ipak uspeo da dođe do važna tri boda, na krilima svojih Brazilaca. Najpre je u Kutinjo pogotkom u 70. minutu doneo poravnanje rezultata a dva minuta kasnije usledio je i potpuni preokret za koji se pobrinuo Firmino dva minuta kasnije.

 


Coutinho Goal HD – Stoke City 1-2 Liverpool… by TurkiyeKupasi

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter