0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ HUMSKE: Marko Nikolić sa jednom promenom, ali veoma ofanzivan (SASTAVI)

Objavljeno: 08.04.17 u 16:02

Za tačno sat vremena u premijernom meču 29. kola Superlige Srbije Partizan će odmeriti snage sa Radnikom iz Surdulice.

Trener Partizana je napravio jednu, ofanzivniju, izmenu. Naime, umesto Marka Jevtovića protiv Radnika će na sredini terena igrati Kosović. Ostala imena Marko Nikolić nije menjao, a najofanzivniji biće Leonardo, Đurđević i Tavamba.

Kada je reč o timu Radnika, Surduličani će pokušati da osvoje bar jedan bod. Možda je malo iznenađenje što u sastavu od prvog minuta nema mladog reprezentativca Igora Zlatanović, jer je ovo utakmica na kojoj će biti veliki broj menadžera i skauta. Učenici Sime Krunića trebalo bi da igraju sa samo jednim napadačem.

Evo i sastava dva tima:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić – Everton, Kosović, Janković, Leonardo – Đurđević i Tavamba.
RADNIK: Čančarević – Milovanović, Gojković, Milinković, Žarković – Pejčić, Trifiunović, Radović, Kejermeh, Arsenijević – Žakula.[/stextbox]

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter