0
AdmiralBet ABA Liga

(FOTO: STARSPORT)

HRABAR MOMAK: Centar Cedevite preti Zvezdi da ‘ne zna šta je čeka’, ali je i obradovao Delije

Objavljeno: 07.04.17 u 10:47

Finalna serija plej-ofa ABA lige počinje u utorak i sredu mečevima u Beogradu, a u Cedeviti ‘prete’ dvostrukom šampionu i favoritu Crvenoj zvezdi.

Tako je za sajt ABA lige centar Mirza Begić poručio da Crvena zvezda ne zna šta je čeka u duelima sa Cedevitom.

– Crvena zvezda je celu sezonu odigrala na vrhunskom nivou što je pokazala u obe utakmice sa nama. Mi smo ispadanjem iz Evrokupa imali ponešto vremena za treninge i dizanje forme te se nadam da ćemo upravo u finalnoj seriji odigrati najbolje što možemo i pružiti maksimum. Nažalost, i dalje nas prate povrede tako da ćemo u finale ući bez Boatrajta i Arapovića, u Beogradu i bez trenera Mršića ali, kako se kaže, što te ne ubije ojača te, tako da se nadam da ćemo naći unutrašnje rezerve i odigrati najbolje upravo za naše momke koji neće biti na parketu sa nama – rekao je Slovenac i nastavio:

– Verujem da ćemo se taktički dobro spremiti, analizirati njihove nedostatke i tu ih napasti. Takođe, ima nekih stvari koje još nismo pokazali u utakmicama sa Crvenom zvezdom, a koje sada možemo iskoristiti. Neka i oni malo razmišljaju o nama.

Centar Cedevite Mirza Begić je istakao da hrvatski šampion može da parira Zvezdi u borbi ispod koševa.

– Ako gledamo striktno poziciju “pet” tu smo Miro Bilan i ja i siguran sam da možemo dobro ispuniti najzahtevnije stvari koje trener postavi pred nas. Crvena zvezda ima fantastičnu centarsku liniju i protiv nje je teško igrati.

Slovenac je bar obradovao Delije u ovom intervjuu potvrdom da Cedevita neće moći da računa na Rajana Boatrajta u prva dva meča finalne serije ABA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter