0
ATP

FOTO: STARSPORT

DEJVIS KUP: Novak rutinski, 1:0 za Srbiju! (FOTO)

Objavljeno: 07.04.17 u 17:15

Reprezentacija Srbije povela je sa 1:0 protiv Španije u meču četvrtfinala Dejvis kupa, nakon što je Novak Đoković savladao Alberta Ramos-Vinjolasa sa 6:3, 6:4, 6:2.

Đoković je do pobede došao rutinski, uz po jedan brejk u prvom i drugom setu, da bi u trećem odigrao maltene bez greške.

Novak je sjajno otvorio duel, no uprkos sigurnoj igri nije uspeo da stigne do brejka sve do šestog gema, kada je Đoković uspeo odličnom igrom sa sigurne linije da stigne do 4:2.

U narednom gemu je povećao na 5:2, pa je sledećom svojim servisom samo potvrdio vođstvo.

Drugi set je započeo servisom Španca, Đoković je bio blizu brejka ali nije uspeo, pa je ponovo bilo 1:1, usledila su dva sigurna servis gema na obe strane za 2:2, ali je u petom Đoković uspeo da slomi španskog tenisera, povede sa 3:2, i na kraju, do završetka drugog seta, sigurnim servisima stigao do 6:4.

Treći deo igre započeo je velikom borbom, ali je već u trećem gemu poveo sa 2:1, odmah potom sa 3:1, a pri rezultatu 3:2 usledio je gem koji je trajao čak 10 minuta, uz mnogo muka i truda naš teniser je stigao do 4:2, napravio još jedan brejk i svojim servisom doneo Srbiji prvi bod.

Sledeći na teren izlazi Viktor Troicki, koji igra protiv Pabla Karenja Buste.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter