0
Domaći fudbal

FOTO: FK ČUKARIČKI

DECA ČUKE U POSETI: Kadeti i selekcija 2005. posetili Đurđeve stupove (FOTO)

Objavljeno: 07.04.17 u 18:55

Kadeti su igrali prvenstveni meč u Novom Pazaru prošlog vikenda, a mlađi dečacci prrijateljski meč sa Školom fudbala AS.

Pa su iskoristili priliku i slobdno vrreme kako bi posetili jedan od najstarijih srpskih manastira – Đurđeve stupove.

Delegaciju tima sa Banovog Brda su predvodili direktor Omladinske škole Čukaričkog Nikola Trbović i treneri Veličko Kaplanović (kadeti) i Marko Martać (selekcija 2005).

Ono zbog čega su išli u taj deo Srbije, utakmice, palo je u zaborav pored neverovatnog iskustva sa ocem Gerasimom koji se potrudio da deci približi značaj srpske svetkovine koju je podigao Stefan Nemanja.

FOTO: FK ČUKARIČKI

Kaplanović je u razgovoru za sajt Čukaričkog rekao da je put u Pazar prijao svima i da mu je posebno zadovoljstvo što je bio u prilici da sa svojom ekipom odnosno sa Čukaričkim poseti manastir.

– Dočekao nas je otac Gerasim i ispričao nam detaljnije o istoriji jednog od najstarijih srpskih svetkovina. Mi smo njemu simbolično uručili klupsku trenerku sa brojem devet i nosimo najlepše utiske iz te poste i sa putovanja, kazao je Kaplanović.

FOTO: FK ČUKARIČKI

Većinu kadeta Kaplanović trenira duže od godinu dana, pa duh zajedništva daje rezultate i na terenu. Pobedilu su u Novom Pazaru 2:0 i sa 54 boda treći su na tabeli odnosno imaju tri boda manje od Partizana i Crvene zvezde koji dele prvo mesto.

– Dominirali smo celu utakmicu u Novom Pazaru, odigrali lepo, iskustveno. Mlađi dečaci su igrali nerešeno 2:2 protiv ekipe AS, ali mislim da je njima posbeno prijalo putovanje. Stekli su svoj utisak o vremenu provedenom sa ekipom malo dalje od Beograda i posetili manastir sazidan navprelepom mestu, na vrhu izdvojenog brda u neposrednoj blizini Novog Pazara.

FOTO: FK ČUKARIČKI
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter