0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

NESVAKIDAŠNJA MOTIVACIJA: Pogledajte video koji je Nedoviću i drugovima pomogao da iz bezizlazne situacije dođu do trofeja! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.17 u 17:28

Treneri pokušavaju da na razne načine motivišu svoje igrače pred važne utakmice, a Đoan Plaza je to uradio na jedan pomalo neobičan način.

Šef stučnog štaba ekipe iz Malage je uoči majstorice finala Evrokupa, u kojoj je njegova ekipa gotovala u Valensiji, svojim igračima pustio video sa Bi Bi Sija u kome je prikazano kako iguana beži od velikog broja zmija.

U jednom trenutku daleko brojnije zmije su upele da se dokopaju svoje žrtve, ali je ona ipak kranjim naporima uspela da se iskobelja iz smrtonosne zamke.

Tako je i početkom poslednje četvrtine odlučujuće utakmice u Valensiji deovalo da je Unikaha već „pečena“, pošto je uoči poslednjih 10 minuta bila u zaostatku od 11 poena.

Ipak Nedović i drugovi su se u tim trenucima izgleda prisetili videa koji im je trener pustio pred presudni duel i na kraju su se poput iguane iz pomenutog smika iskobeljali i dobili poslednji kvartal rezultatom 20:4. .

Tako se Unikaha na kraju kući vratila pevajući, sa evropskim trofejom i kartom za Evroligu naredne sezone, dok su njihovi rivali ostali praznih šaka i u neverici.

Izvor:Youtube/BBC Earth

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter