0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

KONČITA MARTINEZ: Računamo na poene protiv Troickog (FOTO)

Objavljeno: 06.04.17 u 16:50

Selektor Dejvis kup tima Španije Končita Martinez u duelima protiv Viktora Troickog vidi šansu za pobedu nad Srbijom u četvrtfinalu ovog takmičenja.

Španija je u Beograd na megdan Srbiji došla u značajno oslabljenom sastavu, bez Rafaela Nadala i Roberda Bautiste Aguta, ali selektor ‘furije’ Končita Martinez smatra da njen sastav nije bez šansi protiv Novaka Đokovića i posebno Viktora Troickog.

– Niko ne kaže da smo izgubili, iako nam nedostaju pojedini igraci. Daćemo sve od sebe, imamo dobar tim, dvojicu igrača medju 25 najboljih na svetu. Svesni smo da igramo na najtežoj podlozi za nas, tako je to kada domaćin bira – rekla je Končita Martinez.

FOTO: STARSPORT

Ona je istakla kako u duelima protiv Viktora Troickog vidi dva sigurna boda i da bi dubl mogao da bude ključan za ishod celokupnog duela.

– Imamo šansu da osvojimo dva poena protiv Troickog, dubl je isto jako bitan. Videćemo u kakvoj je formi Novak Đoković, iako znamo da će biti teško – navela je nekadašnja španska teniserka.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter