0
ATP

FOTO: STARSPORT

DEJVIS KUP: Đoković otvara duel sa Špancima

Objavljeno: 06.04.17 u 13:50

U zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu obavljen je žreb za predstojeći Dejvis kup duel između Srbije i Španije.

Duel četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i Španije igra se predstojećeg vikenda u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a otvoriće ga Novak Đoković i Albert Ramos Vinjolas koji će svoj meč početi u petak u 15 časova.

Odmah posle njih će pred beogradsku publiku izaći Viktor Troicki i Pablo Karenjo Busta, koji je najbolje rangirani singl igrač Španaca, pošto zauzima 19. mesto na svetskoj rang listi.

U subotu će se igrati dubl, a od 16 sati na terenu bi trebalo da se nađu Nenad Zimonjić i Viktor Troicki, dok će sa druge strane mreže najverovatnije biti Mark Lopes i Haume Munar.

Za razliku od prethodna dva dana, u nedelju će se igrati od 14 časova, a prvo će igrati Novak Đoković i Pablo Karenjo Busta, dok je po planu da posle njih zaigraju Viktor Troicki i Albert Ramos Vinjolas. Naravno, sve u zavisnosti od kretanja rezultata tokom duela.

Pobednik će obezbediti plasman u polufinale gde će igrati protiv boljeg iz okršaja Francuska-Velika Britanija.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter