1
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: U prvom planu je Partizanova ‘majstorica’ u Zagrebu, a tu je i mnoštvo evropskih liga

Objavljeno: 02.04.17 u 08:48

Sve oči navijača Partizana danas će biti uprte u zagrebački Dom sportova gde će crno-beli igrati verovatno najvažniji meč u dosadašnjem toku sezone.

Košarkaši Partizana večeras u Zagrebu igraju ‘majstoricu’ polufinalne serije plej-ofa ABA j.t.d. lige protiv Cedevite. Trenutni skor u seirji je 1:1, a duel koji počinje u 19 časova u Domu sportova u Zagrebu odlučiće prvog finalistu regionalnog košarkaškog takmičenja.

Ovaj susret biće prenošen na prvom programu TV ArenaSport i izvesno je da će najveći broj popularnih Grobara biti baš uz ovaj kanal.

Oni ljubitelji sporta koji ne budu zainteresovani za ishod duela u glavnom gradu Srbije, kao i koji ne prate previše košarku, moći će da se prebace na fudbalske događaje kojih će biti na pretek poslednjeg dana vikenda.

Utakmice španskog, engleskog, holandskog i portugalskog prvenstva moći ćete da pratite na kanalima SportKluba, dok će dueli italijanske i francuske lige biti prenošeni na programima TV ArenaSport.

Za ljubitelje NBA lige obezbeđen je prenos meča između San Antonija i Jute na drugom kanalu SportKluba od 21:30h. Evo kompletne dnevne ponude:

0
0
1 Komentara
  1. IDEMOOOO BIRCA&NOVICE-UBICOOO, GAZIII MUTANTEEE, OVOG PUTA ‘RVATSKOG, A POTOM LIMENOG ILI MILOVOG, ZA SLAVU GROBARA I KK PARTIZAN-a !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter