0
Evropske lige

SERIJA A: Juveo poveo pa stao, dobra utakmica i podela bodova pod Vezuvom (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.17 u 22:41

Šampion Italije remizirao je na gostovanju Napoliju rezultatom 1:1 (0:1), dozvolivši tako Romi da priđe na svega šest bodova zaostatka i učini prvenstvo zanimljivijim.

Krenulo je na najbolji mogući način po „staru damu“, koja je do vođstva došla već u sedmom minutu utakmice pogotkom Samija Kedire.

Izvor:Youtube/Alfredo amore

Tada je izgledalo da će Juventus u svom stilu iskotrolisati do kraja utakmicu, pogotovo što su u narednih dvadesetak minuta igre uspeli potpuno da umrtve ritam utakmice.

Ipak kako se bližio kraj prvog poluvremena Napoli je počeo da se budi, stvorio nekoliko opasnih šansi preko Hamšika, Mertensa i Insinjea ali promene rezultata nije bilo.

Ofanzivnu igru iz finiša prvog dela domaćin je preneo i na nastavak i to im se ubrzo isplatilo. Najpre je u 57. minutu opravdano poništen gol Kaljehona koji se našao u ofsajdu, ali zato tri minuta kasnije poravnanje donosi Marek Hamšik.

Izvor:Youtube/Sport Free 46

Svega pet minuta nakon izjednačenja Napoli je imao veliku šansu da dođe i do potpunog preokreta, međutim udarac Mertensa završio je na stativi.

Nakon toga usledio je pad tempa. Domaćin je imao inicijativu do kraja meča međutim meč se završio možda i najpravednijim ishodom i podelom bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter