1
AdmiralBet ABA Liga

TO NISU MANIRI SPORTISTE: Košarkaš Cedevite izgleda još ne može da oprosti Partizanu za Kecmanovu trojku (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.17 u 23:20

Na samom kraju meča između Cedevite i Partizana, koji je pripao hrvatskom predtavniku, umalo bespotrebno nije došlo do incidenta na terenu.

U trenucima kada je već sve bilo rešeno i isticale su i poslednje sekudne utakmcie, košarkaš zagrebačke ekipe, Marko Tomas, napravio je jedan nepotreban i nesportski potez.

Bek Cedevite je u jednom trenutku dodao loptu centru Partizana, Urošu Lukoviću nakon čega mu je prišao i praktično mu se unevši u lice dobacio mu nešto u stilu – Evo ti, idi daj koš.-

Naravno kapiten crno-belih, Novica Veličković je odgovorio Tomasu na ovaj pokušaj da ponizi njegovog saigrača, pa je došlo i do koškanja na terenu. Na sreću strasti su se ubrzo smirile pa nije došlo do većeg incidenta.

Ovu situaciju možete videti na 3:35 mnutu ovog snimka.

Izvor:Youtube/Magic mandrak

0
0
1 Komentara
  1. Pa neka ga kazni liga zabrsnom igranja narednih X utakmica. To bi kaznjavanje trebalo da se sprovodi u ligi i za iskljucujucu tehnicku. To je normalno u ne-banana ligama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter