0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE JE SPREMNO ZA DERBI KOLA: Partizan svim silama napada ‘Meraklije’ (SASTAVI)

Objavljeno: 01.04.17 u 17:52

Derbi 28. kola Superlige Srbije igra se od 18:30h na niškom ‘Čairu’ između Radničkog i Partizana.

Trener Partizana Marko Nikolić pre meča je izjavio da će njegov tim imati rivala u jakom Radničkom, ali i očajnom terenu na stadionu ‘Čair’ u Nišu. Videćemo kako će na takvom terenu snaći ofanzivna postavka crno-belih.

U odbrani nije bilo promena, na sredini terena bitke će ponovo vojevati Everton i Jevtović, po krilima će napadati Janković i Leonardo, a u samom špicu naći će se i Đurđević i Tavamba.

U redovima domaćina biće samo jednog izraženog napadača, i to će biti bivši golgeter Partizana Nemanja Kojić, dok će se u veznom redu naći petorica igrača: Tomić, Arsić, Stojanović, Noma i Travančić.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Radnički Niš – Partizan, 18:30h

28. kolo Superlige Srbije
Stadion: Čair u Nišu
Sudija: Lazar Lukić

RADNIČKI NIŠ: Zogović – Petrović, Miloš Živković, Perendija, Volkov – Tomić, Arsić, Stojanović, Noma, Travančić – Kojić.

PARTIZAN: Kljajić – Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić – Everton, Jevtović, Janković, Leonardo – Đurđević, Tavamba.

[/stextbox]

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter