0
Košarka

AMERI SE PITAJU: Kako bi se Teo snašao u NBA, da li se slažete sa njima? (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.17 u 16:58

Prekookenaski portali koji se bave igračima koji bi mogli da zaigraju u NBA ligi već dugo spominju našeg organizatora igre.

Miloš Teodosić je zasigurno najveća želja američkih timova što se Evropljana tiče, ali još uvek nije sigurno da će napustiti ‘stari kontinent’ i zaigrati pod svetlima NBA lige.

‘DefPen’ za Teodosića kaže da je jedan od retkih poznatih igrača u Evroligi koji se nije okušao u Americi i da će velike šanse za to biti na kraju ove sezone kada, kako kažu, bude ‘slobodan agent’, odnosno kada mu prestane ugovor sa CSKA.

Ipak, pomenuti izvor tvrdi da brojke ne idu na ruku Teodosiću kao potencijalnom NBA igraču. Odnos onoga što čini na terenu i statistika ne prikazuju isto, te misle da manjkom slobode u igri Teo neće biti od koristi kao u CSKA.

Ono što ‘DefPen’ ceni kod Teodosića jeste odlična sposobnost dodavanja, ali je i tu našao manu. Dosta izgubljenih lopti, što je nešto veći slučaj ove nego prethodnih sezona.

Miloš Teodosić će, ako ode u NBA, ovakvim kritičarima pokazati o kakvoj se klasi igrača radi.

(Izvor: YouTube/ProducT Arwed)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter