0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Zvezda traži ‘overu’ finala, prijateljske fudbalske utakmice širom Evrope

Objavljeno: 28.03.17 u 08:48

U prvom planu danas biće košarka, gledajući važnost utakmice, dok će daleko više ‘materijala’ na ‘malim ekranima’ biti na fudbalskim terenima širom ‘starog kontinenta’.

Crvena zvezda večeras gostuje u dvorani ‘Morača’ ekipi Budućnosti, posle dva poraza u Evroligi i poljuljanog samopouzdanja. Izabranici Dejana Radonjića imaju priliku da već večeras od 20 časova ‘overe’ plasman u finale ABA j.t.d. lige, a navijači crveno-belih imaće priliku da taj meč prate na prvom programu TV ArenaSport.

Fudbal će biti mnogo više zastupljen, pre svega zbog prijateljskih utakmica širom Evrope. U možda najzanimljivijem duelu večeri Francuska će dočekati Španiju i taj meč biće prenošen na trećem kanalu ArenaSport od 21 sat.

Još jedan zanimljiv duel biće i između Holandije i Italije i taj ‘evropski klasik’ ćete moći da pratite na trećem programu SportKluba od 20:45h. Biće tu još duela između Rusije i Belgije, Portugalije i Švedske.

Takođe, i naši reprezentativci do 20 godina će se sastati sa Ukrajinom i taj meč igra se od 18 časova uz prenos na ArenaSport 1.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter