3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: StarSport

MILUTINOV KONAČNO RAZOTKRIO: Istina o selidbi u Zvezdu i efekat Partizana na krajnju odluku!

Objavljeno: 24.03.17 u 12:48

Centar Olimpijakosa, Nikola Milutinov, otvoreno je govorio je o prošlogodišnjim spekulacijama da je bio na pragu Crvene zvezde i otkrio koje su bile njegove stvarne želje.

Potencijalni reprezentativac Srbije otkrio je da je tokom prethodne sezone želeo da se vrati u redove Partizana ali da su na kraju tu njegovu želju stopirali ljudi iz Olimpijakos. Takođe on je demantovao priče koje su se tada provlečile da je bio na pragu prelaska u redove Zvezde i objasnio žašto to nije uradio ranije.

-To je izlazilo u novinama, nijednog trenutka nisam želeo da se oglašavam povodom toga. Znao sam da će, ako počnem da pričam, to još potrajati. Pustio sam da se završi što pre. Ja sam znao da neću preći u Zvezdu,- rekao je Milutinov u izjavi za „Sportski žurnal“.

On navodi da se priča o njegovom eventualnu selidbu u tim sa Malog Kalemegdana pojavila u trenucima kada je Olimpijakos želeo da ga pošalje na pozajmicu. Beogradski crveno-beli su bili zainteresovani da u svoje redove dovedu perspektivnog centra ali nije postojala i želja samog igrača.

-Sve se dešavalo jer je Olimpijakos rekao da želi da me pošalje negde na pozajmicu, da igram više, jer prošle sezone nisam imao toliko prostora. Hteli su da se razvijam negde drugde. Zvezda me je htela, odbio sam tu ponudu, pa sam zvao mog agenta i rekao mu da želim da idem u Partizan. Insistirao sam na tome! Ali, posle nekoliko dana iz Olimpijakosa su me pozvali i rekli da ipak žele da ostanem u klubu.- rekao je centar Olimpijakosa.

Mladi centar se u leto 2015. nije baš na prijateljski način rastao sa Partizanom, ali navodi da se u njegovim osećanjima prema klubu nije ništa promenilo i da bi voleo jednog dana ponovo da obuče crno-beli dres.

-Vratio bih se i nadam se da bi me dobro prihvatili. Imao sam tu želju da probam da pomognem timu-, zaključio je Milutinov.

0
0
3 Komentara
  1. Partizan u srcu, zVEZDA u .!. !!! Milutinov je sa najvecom Srpskom KK Svetinjom doziveo neslucene kosarkaske visine i cudesne ‘casove ljubavi’ i ko je jos ‘lud’ mogao i da pomisli da bi sve to anulirao povratkom u Srb. i igranjem u sramnom vestackom mutant projektu i kk frankenstajn projekciji trenutnih malih ‘organa’ aboliranja, segregacije i prekrajanju slavne istorije i proslosti Srbije i Partizan-a.!!!???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter