0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TEO U IDEALNOJ PETORCI EL: Jedno dodavanje nije ušlo u statistiku, ali je potpuno očaralo Evropu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.17 u 13:51

Srpski as Miloš Teodosić odigrao je svoju najbolju utakmicu u 2017. godini i to kada je Crvenoj zvezdi bilo itekako potrebno, protiv turske Darušafake.

Miloš Teodosić ponovo je bio u svom punom sjaju. Protiv Darušafake je ubacio 20 poena, imao 7/9 iz igre i ostvario je 10 asistencija za indeks korisnosti 29.

Time je ‘rezervisao’ sebi mesto u idealnoj petorci 27. kola gde su se još našli i MVP kola Serhio Ljulj iz Reala, Džejson Grejndžer iz Efesa, Demon Simpson iz Makabija i Kostas Papanikolau koji je učestovovao u važnoj pobedi Olimpijakosa nad Crvenom zvezdom sinoć u Beogradu.

Teo aktivno učestvuje u kreaciji poena svog tima, čak i kada njegova dodavanja ne uđu u ostvarenih 10 asistencija. U samom finišu uspeo je da doda loptu Kajlu Hajnsu – od table.

Centar CSKA nije uspeo da poentira, već je to učinio preko slobodnih bacanja, ali će ostati upamćeno dodavanje Teodosića koje samo on ume da ostvari.

Njega možete videti na samom kraju priloženog videa, gde se nalaze svi poeni i asistencije srpskog pleja.

(Izvor: youtube / SPG)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter