0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Navijači Partizana će danas uživati u četiri sata kvalitetnog programa

Objavljeno: 18.03.17 u 08:49

Došao je vikend, a sa njim i bogat sportski dan, subota će biti dan rezervisan za navijače Partizana, a nedelja za pristalice Crvene zvezde.

Krenućemo od fudbala. Za Grobare program počinje u 17 časova kada Partizan u Humskoj dočekuje Voždovac u okviru 27. kola Superlige Srbije. Četa Marka Nikolića je apsolutni favorit i sve sem pobede bi bila senzacija. Sa druge strane tim Ilije Stolice nema pravo na loše rezultate u poslednja četiri kola ako želi da se domogne plej-ofa. Zato verujemo da ćete večeras izdvojiti dva sata za ‘mali gradski’ derbi. Prenos je na Areni sport jedan.

Ipak, kada njega odgledate sigurno ćete ostati u fotelji. Jer samo par minuta kasnije kreće prenos iz Doma sportova u Zagrebu gde Partizan u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige gostuje Cedeviti. Čini se da je ovo centralni košarkaški događaj dana, jer je po mnogima Crvena zvezda veliki favorit protiv Budućnosti i svi je već vide u finalu, samo se ne zna protiv koga, da li Cedevite ili Partizana.

Kada je reč o međunarodnom sportu tu dominira fudbal. Na Sport klubu danas gledamo meč koji bi mogao da utiče na to ko će biti šampion Španije. Pred Real Madridom je veoma teško gostovanje Atletik Bilbau. Baskijci se bore za Evropu, a poznato je i koliko je San Mames težak teren.Tu su takođe i prenosi Premijer lige, a u centru pažnje je duel VBA i Arsenala.

Spartak iz Moskve sledeće nedelje gostuje Zvezdi na stadionu ‘Rajko Mitić’, a ove subote ga možete gledati u gradskom derbiju protiv Lokomotive iz Moskve od 14.30. Biće i prenosa portugalske, ali i švajcarske lige na Sport klubu, plus Italijani i Francuzi na Areni sport. Takođe, Eurosport nam pruža duele Bundeslige i MLS lige.

Kada je reč o inostranoj košarci, Sport klub nam nudi NBA poslasticu Atlanta – Portland. Takođe, tu je i tenis, tačnije završnica Mastersa u Indijan Velsu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter