0
ATP

INDIJAN VELS: Ni K od klasika, Federer ekspresno preslišao Nadala i zakazao četvrtfinale sa Kirjosem!

Objavljeno: 16.03.17 u 09:30

Švajcarac je u meču osmine finala lakše nego što je bilo ko očekivao savladao velikog rivala u dva seta.

Mnogi gledaoci su sigurno ostali razočarani posle sinoćnjeg duela Rodžera Federera i Rafaela Nadala, jer su umesto očekivanog teniskog klasika i velike borbe, dobili potpunu dominaciju švajcarskog tenisera.

Federer je do trijumfa nad velikim rivalom stigao za svega 68 minuta igre, rezulatom 2:0 (6:2, 6:3) i tako se pošteno ni ne oznojivši izborio četvrtfinale sa Nikom Kirjosem, koji je u meču pre ovog eliminisao Novaka Đokovića.

Švajcarc trenutno kao da proživljava drugu mladost. Na ovom meču mu je bukvalno sve polazilo za rukom, a dosta mu je pomogao i indisponirani Rafa koji nije ličio na sebe. 

On je već u prvom gemu oduzeo sevris protivniku a kako je vreme odmicalo njegova igra je bila sve sigurnija i sigurnija i Nadal jednostavno nije imao šansu. Drugi set se nije mnogo razlikovao od prvog i već na njegovoj polovini bilo je jasno da ovaj meč plovi ka ekspresnom kraju.

Tako je Federer jednim od najubeljivijih trijumda nad Nadalom malo umanji razliku u međusobnom skoru koja sada iznosi 23:13 u korist Španca.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter