0
ATP

INDIJAN VELS: Ovo je Novak na kog smo navikli, Del Potro bez šansi protiv zahuktalog Đokovića! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.17 u 09:05

Novak Đoković pružio je noćas svoju najbolju ovogodišnju partiju i plasirao se u osminu finala Indijan Velsa.

Najbolji srpski teniser najzad je prikazao partiju na kakve nas je navikao prethodnih godina, nadigravši Argentinca  Huana Martina del Potra sa 2:1, po setovima (7:5, 4:6, 6:1).

Iako nije dobro započeo meč, izgubivši svoj serrvis odmah na startu, Novak je vrlo brzo uspostavio svoj ritam i kako je set odmicao bivao sve sigurniji.  Naš teniser vraća bjerk u šestom gemu, kada je iskoristio prvu od tri brejk lopte, a zatim je u samom finišu seta i po drugi put oduzeo servis rivalu za vođstvo od 1:0.

Izvor:Youtube/Warface Mafia

Drugi set započeo je identično kao i prvi, brejkom Argentinca. Nakon toga Đoković je u četvrtom gemu imao veliku šansu da vrati brejk, ali tada propušta tri šnse pa je Del Potro brzo stigao do vođstva od 4:1.

Ipak Novak se nije predavao, osvojivši naredna gema on prilazi na 4:3 ali Argentinac nije dozvolio potpuni preokret kao u prvom setu pa se ušlo u treći odlučujući. Tamo Đoković nije dao nikakvu šansu svom rivalu i nakon što su obojica tenisera osvojila po svoj prvi servis gem, naš teniser završava ovaj meč stašnom serijom od 5:0.

Novaka Đokovića u četvrtfinalu očekuje duel sa Australijancem Nikom Kirjosom, koji je u dva seta savladao Aleksandra Zvereva. Ovaj meč je na programu u sredu od 23:00

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter