3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Navijači, vaša obaveza je da u nedelju dođete u halu ako hoćete Evroligu dogodine!

Objavljeno: 13.03.17 u 23:14

Dejan Radonjić nije bio prezadovoljan igrom svog tim protiv Budućnosti, a navijače Crvene zvezde sada poziva na mobilizaciju, jer dolazi paklenih mesec dana.

Šef stručnog štaba crveno-belih se prvo osvrnuo na meč sa Podgoričanima i na stvari koje prave probleme van parketa.

– Težak meč iz više razloga, Budućnost je kvalitetna i iskusna ekipa, veoma motivisana protiv nas. Bilo je teško zbog svih okolnosti koje nas okružuju, a koje nisu dobe za nas. Igrači su povređeni, vraćaju se u ritam, a moramo da držimo nivo. Težak meč, nisam zadovoljan kako smo otvorili utakmicu. Iscrpeli smo se i uspeli smo da stignemo do pobede. Već razmišljamo o tome što nas čeka, pošto već sutra putujemo. Nadam se da ćemo uspeti da iznesemo sve – rekao je Dejan Radonjić.

Potom je usledio apel i poziv navijačima na mobilizaciju pred duele sa Budućnosti u Beogradu i Podgorici.

– Hvala publici. Navijači imaju obavezu da u nedelju napune halu Pionir ako žele ponovo da gledaju Evroligu sledeće sezone.

Dejan Radonjić je potom govorio o rekordu, ali i paklenom mesecu kako u ABA tako i u Evroligi.

– Rekord će ostati zapisan, ali se to pada u vodu ako ne osvojimo titulu. Pred nama su najvažniji mečevi u sezoni, to su četiri veoma važna utakmice u samo sedam dana. Nadam se da ćemo biti na nivou. Moramo da izdržimo ovaj ritam i ovaj mesec, pa kom obojci, kom opanci – zaključio je Radonjić.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Strahinja Nikolić.

0
0
3 Komentara
  1. Vecu bi podrsku imali u Kraljevu nego u Beogradu, verujem da bi u ostalim gradovima u unutrasnjosti ambijent bio bolji nego ovaj pozorisni u Pioniru.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mi nemamo navijace u kosarci, to je idana publika koja voli klub i Zvezdu ali one organizovane na zalost tako verne nemamo sem kada se igra evroliga !
    Kada bi mene neko pitao ja bi sve te meceve igrao u Nisu jer je tamo ambijent puno puno bolji a ove razmazene beogradjane pustititi da gledaju kosarku iz fotelje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter