0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Dan odluke za košarkaše Partizana, fudbalski derbiji u Berlinu i Đenovi

Objavljeno: 11.03.17 u 08:45

Došao je i vikend a sa njime i mnoštvo sportskih dešavanja gde će u fokusu biti poslednja utakmica crno-belih u regularnom delu ABA lige.

Partizan će na gostovanju u Laktašima, protiv ekipe Igokee, odlučivati o svojoj sudbini kada je u pitanju izbegavanje četvrte pozicije u polufinalu plej-ofa. Ovaj meč na programu je od 17h na prvom programu Arene sport, dok će dva sata kasnije početi meč između Cedevite i FMP-a koji će verovatno razrešiti i poslednju nedoumicu po pitanju konačnog plasmana pred borbu za trofej.

Pored košarke na programima Arene sport moćićete da pogledate i mečeve Francuske i Italijanske fudbalske lige, gde se izdvajaju mečevi Bordoa i Monaka odnosno derbi „dela Lanterna“ između Đenove i Sampdorije.

Na kanalima Sport kluba preovladavaće mečevi engleskog FA kupa i španske Primere a tu su je i tenis i mečevi Indian Velsa. Takođe od 23h isekivaćemo i da vidimo hoće li naš Boban Marjanović zaigrati u meču koji njegov Detroit igra protiv Njujork Niksa.

Kanali Eurosporta su naravno rezervisani za nemačku Bundesligu a tu nas očekuje derbi meč na Olipijskom stadionu u Berlinu, gde Herta dočekuje Borusiju iz Dortmunda a nakon toga na programu će biti i duel Ingloštata i Kelna.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter