3
AdmiralBet ABA Liga

NEBOJŠA ČOVIĆ PORUČUJE: ABA liga prioritet, ukoliko želite dobro Zvezdi smanjite euforiju!

Objavljeno: 11.03.17 u 12:55

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda smiruje situaciju uoči odlučujućih bitaka u sezoni.

Košarkaški klub Crvena zvezda je ove sezone u Evroligi napravio uspehe kakvima se malo ko nadao, pa čak i oni najzagriženiji navijači. U jednom novom, napornijem sistemu takmičenja crveno-beli su na pet kola pre kraja regularnog dela došli u siituaciju da je plasman među osam najboljih realan i da drže svoju sudbinu u svojim rukama.

ZVEZDA NE STAJE: Crveno-beli pronašli zamenu nosioce, stigao još jedan reprezentativac!

Ipak predsednik kluba, Nebojša Čović, smatra da uprkos sjajnoj sezoni treba sniziti euforiju i ići korak po korak ka zacrtanim ciljevima, koji ma koliko deluju blizu po njemu nisu bili realni da se ostvare pred početak ove sezone.

-Delimično mogu da razumem zašto je napravljena euforija oko nastupa našeg tima u Evroligi. Ali, moram da zamolim sve koji žele dobro našem klubu… da tu euforiju izostave, jer nam neće doneti ništa dobro! Prevelika su očekivanja, a budžet i okviri u kojima radimo su premali! Zato molim sve da nam pružaju bezrezervnu podršku, da budu uz tim sada kada je važno, i da priče o eventualnim pozicijama, nekakvim protivnicima, plej ofu, i čak fajnal foru Evrolige ostave po strani! Pokazali smo po ko zna koji put da znamo šta radimo, potrebna nam je samo iskrena podrška u svakom smislu. Naša strategija je već poznata „korak po korak, sigurno ka zacrtanom cilju i to polako, realnom brzinom, jer sve što je prebrzo i euforično, na kraju ispadne kuso i loše-, rekao je Čović, koji naglašava da je za njegov tim regionalno tkmičenje prioritet nad prioritetima.

-Delimično mogu da razumem zašto je napravljena euforija oko nastupa našeg tima u Evroligi. Ali, moram da zamolim sve koji žele dobro našem klubu… da tu euforiju izostave, jer nam neće doneti ništa dobro! Prevelika su očekivanja, a budžet i okviri u kojima radimo su premali! Zato molim sve da nam pružaju bezrezervnu podršku, da budu uz tim sada kada je važno, i da priče o eventualnim pozicijama, nekakvim protivnicima, plej ofu, i čak fajnal foru Evrolige ostave po strani! Pokazali smo po ko zna koji put da znamo šta radimo, potrebna nam je samo iskrena podrška u svakom smislu. Naša strategija je već poznata „korak po korak, sigurno ka zacrtanom cilju i to polako, realnom brzinom, jer sve što je prebrzo i euforično, na kraju ispadne kuso i loše- zaključio je predsednk Zvezde.

Crvenu zvezdu sutra od 21h očekuje poslednja utakmica regionalnog dela ABA lige u kojoj će dočekati podgoričku Budućnosti.

0
0
3 Komentara
  1. Neverovatno stupidno saopštenje gospodina Čovića! Prvo često vešto pominje „naš klub“ a istina je da je to njegov klub i jednog od velike braće! Drugo pominjanje budzeta je licemerno jer nijedan klub sa ovih prostora koji je igrao evroligu nikad nije pravio takve budzete i uspevao da produzava ugovore sa strancima koji su bili kvalitetni. Pritom klub dolazi iz najjadnije zemlje u odnosu na još ove dve koje su davale predstavnike u toj ligi! Oni ne mogu da sastave Cibonu i Olimpiju a standard i kvalitet života je višestruko bolji nego kod nas! Ali kod njih ne može da se 16 mil. evra svaki na grbaču gradjana pa onda smanjujemo plate i penzije! Bruka da uopšte pominje budzet! I na kraju najgluplje da moli navijače da ne vrše pritisak! Pa samo uz pritisak može da se ide korak dalje i udje na F4! Partizan je i osvajao evroligu i igrao F4 jer su navijači zahtevali nemoguće! Ako ne možete da se nosite sa pritiskom onda i niste za one najveće rezultate!

    0
    0
    Odgovori
    • Znam ja da boli činjenica da ste deo istorije i da vašeg malog kluba nema u Evroligi, ali kao navijač bi trebalo da podržavate svoj klub i u dobru i u zlu… Druga stvar: indoktrinacija. Pročitaj malo o tome, otvoriće ti oči…
      Dakle, ajde vi sad lepo u Zagreb i podržavajte svoj klub…
      Bok dečki… Hahahahahhaha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter